Szűrés

A(z) 64 bit kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Apple szeretné, ha az appok is igazodnának a 64 bithez

2014. október 22. -

Az Apple megkérte a fejlesztőket, hogy jövő év februárjáig frissítsék alkalmazásaikat oly módon, hogy 64 bites támogatással rendelkezzenek. Valójában nem is kérésről van szó, hiszen februártól ez már elvárás lesz.

Tovább

Brutális hardverrel érkezik a Sony Xperia Z3X

2014. október 2. -

A Sony már nagy erőkkel dolgozik új 6,2 hüvelykes óriásmobilján, az Xperia Z3X-en. A csúcsmodellen máris lefuttatták az AnTuTu benchmark tesztet, mely felfedte hardvere részleteit, így többek között az is kiderült, hogy a Qualcomm vadonatúj 64 bites, nyolcmagos Snapdragon 810 processzora dolgozik benne.

Tovább

Vivo Xplay 5 – Snapdragon 810 processzorral?

2014. szeptember 23. -

A feltörekvő kínai gyártó futószalagjáról kerülhet le a világ első QuadHD kijelzős mobilja után az úttörő Xplay 5 modell is, melyben – szintén elsőként – a Qualcomm felsőkategóriás készülékekbe szánt 64 bites Snapdragon 810 lapkája teljesít szolgálatot.

Tovább

Az NVIDIA véletlenül megerősítette a HTC Nexus 9 közelgő érkezését

2014. szeptember 12. -

Felbukkant az NVIDIA adatbázisában a pletykák kereszttüzében álló Nexus táblagép, ami a HTC gyártósoráról gurul le – állítólag már szeptemberben. A készülék 64 bites Tegra K1 chipsettel, Android L operációs rendszerrel a fedélzetén debütálhat.

Tovább